Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak
121 klanten beoordeelden ons met een
9.7/10
Een website laten maken voor jouw bedrijf?

Het is zo geregeld

Een website laten maken voor jouw bedrijf?

Een nieuwe website laten maken? Kies voor de TemplateFabriek en het is zo geregeld. We bouwen goedkope, mobielvriendelijke websites met een gebruiksvriendelijk CMS. Al vanaf eenmalig € 1295,- heb jij al een complete mobielvriendelijke website.

Ons kantoor vind je in de Blaricummermeent. Hier staat de TemplateFabriek klaar voor iedere ondernemer uit Het Gooi en ver daarbuiten!

De werkwijze van TemplateFabriek

Een website laten maken hoeft geen langdurig en complex traject te zijn. Jouw website is binnen 3 eenvoudige stappen online. We starten met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken de wensen voor jouw nieuwe website en maken samen een plan.

Daarna gaan we van start. We maken de website op basis van een vooraf ontworpen template. Dit scheelt enorm in de tijd en kosten, omdat de basis voor jouw website al staat. We passen de template vervolgens aan op jouw huisstijl en vullen deze met jouw eigen logo, foto's en teksten.

Alles naar wens? Helemaal tevreden? Dan kunnen we online! Je krijgt van ons een handleiding en CMS training zodat je zelf de website kunt aanpassen. Je hoeft dan niet voor iedere foto of tekst bij ons aan te kloppen, dit kun je in het vervolg eenvoudig zelf.

De werkwijze van TemplateFabriek
De voordelen van TemplateFabriek

De voordelen van TemplateFabriek

We maken dus websites voor een voordelig tarief. Maar waarom zou je nog meer kiezen voor een website van de TemplateFabriek?

Onze websites bewijzen dat goedkoop niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. We leveren professionele, responsive websites. Dit betekent dat de website altijd goed werkt, ongeacht het scherm waar deze op wordt bekeken. Dat is fijn, want steeds meer bezoekers gebruiken een mobiele telefoon om op het internet rond te kijken. 

De mensen van TemplateFabriek zijn enthousiast en denken graag mee over de invulling van jouw website en hoe we jouw bedrijf online goed kunnen presenteren. Mocht je ook aan de slag willen gaan met een stukje marketing? Dan zit ons online marketing team voor je klaar. Kortom: professionele kwaliteit, scherpe tarieven en een gedreven team.

Ook een nieuwe website laten maken?

Een website laten maken is is nog nooit zo makkelijk geweest. Vanaf eenmalig € 1295,- heb je voor jouw bedrijf een website die helemaal voldoet aan je wensen en aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Hoe werkt het? Wat kost een website?