Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak
121 klanten beoordeelden ons met een
9.7/10
Klantenbeoordelingen

121 klanten beoordeelden ons met een

9.7/10
7 februari 2024
Hans op ’t Landt
Hans op ’t Landt
St. Ooststellingwerf Dementie Inclusief (Bestuurslid Communicatie)

Onze Stichting, Ooststellingwerf Dementie Inclusief, was op zoek naar een leverancier en liever eigenlijk een partner die ons kon helpen bij het opzetten én onderhouden van een digitaal toegankelijke website voor onze Stichting. Onze wensen waren: korte lijntjes, betrokkenheid, advies bij de opzet en inrichting van de website, een makkelijk te onderhouden Content Management Systeem en een snel reagerende helpdesk. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Websteen. In de praktijk ervaren wij dat Websteen onze verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen! Een absolute aanrader.

10/10
31 oktober 2023
Bjorn de Vries
Bjorn de Vries
Elephanti-Academy

Helder, compleet, empathisch voor digibeten, houden zich aan de afspraken, prettige communicatie, helder over de tarieven. Heerlijk om mee samen te werken!

10/10
26 september 2023
Wouter Potters
Wouter Potters
Trianect

Zeer goede ervaring met websteen. Enorme stap voorwaarts voor onze bedrijfswebsite. Erg prettige en snelle samenwerking.

10/10
19 juli 2023
Arnout Eggen
Arnout Eggen
Bankstyle

We zijn super tevreden over de samenwerking met Websteen! Het traject is communicatief super goed verlopen en er werd goed meegedacht. De website staat nu al een tijdje live en we zijn nog steeds erg tevreden. Echt een aanrader!!

10/10
11 juli 2023
Sieneke Croes
Sieneke Croes
Theaterroute-Huizen

Onze grote wens was een overzichtelijke website met veel foto's die we makkelijk zelf bij kunnen houden. Via de templatefabriek van Websteen is dit perfect gelukt. Binnen 2 weken was de nieuwe site in de lucht. Snel, onwijs vriendelijk, professioneel en behulpzaam!

10/10
7 juni 2023
Michel Coenen
Michel Coenen
Stichting Papageno Zomerconcert (Voorzitter)

BELIEVE !! Met plezier intensief samenwerken aan concreet resultaat. Wij hebben enorm genoten van de fijne en inhoudelijk constructieve samenwerking ten behoeve van onze prachtige en succesvolle website! In het bijzonder veel dank (namens ons allen) aan onze Websteen Superstar >> Pien van Twillert voor de glansrijke landing van dit project.

10/10