Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak
121 klanten beoordeelden ons met een
9.7/10
FAQ

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen over het CMS
Wat is een CMS precies?

Een CMS (of Content Management Systeem) is een stukje software waarmee je zelf de inhoud van je website kunt beheren, zonder dat je daar enige programmeerkennis voor nodig hebt.

Ik heb nog niet eerder met een CMS gewerkt, lukt mij dit dan wel?

Dat is geen probleem. Veel van onze klanten werken voor het eerst met een CMS en zijn ware content helden geworden. Daarbij krijg je van ons een gratis CMS training waarin we jouw CMS en website doorlopen, zodat je zelf aan de slag kunt om bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten en zelfs de structuur van je website aan te passen. 

Zijn er kosten verbonden aan het CMS?

Nee, het CMS hoort bij jouw website en je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten die het CMS met zich meebrengt. 

Veelgestelde vragen over onze werkwijze
Ik wil eerst een adviesgesprek, kan dat?

Natuurlijk kan dat! Je krijgt bij ons altijd eerst een gratis adviesgesprek. Geen zorgen over verrassingsfacturen of kleine lettertjes. Met een no-nonsense mentaliteit weet jij precies waar je aan toe bent.

Ik wil snel online, kan dat?

Snel online kan zeker. In sommige uitzonderlijke gevallen kunnen we met 1 werkdag al een site online hebben. Doorgaans hanteren we in goed en redelijk overleg echter vaak een doorlooptijd van 1 tot 2 weken.

Moet ik zelf teksten en foto's aanleveren?

Bij onze prijsstelling gaan wij er inderdaad vanuit dat je zelf de teksten en beelden aanlevert. Wel krijg je een gedegen instructie van 1 van onze online experts. Indien gewenst kunnen wij echter ook zorgen voor het schrijven van tekstenfotografie en/of stockfotografie.

Veelgestelde vragen over de kosten
Kan ik de eenmalige kosten ook in termijnen betalen?

Het is uiteraard mogelijk om de eenmalige kosten in termijnen te betalen. In de calculator kun je kiezen voor betaling "in 1 keer" of "in 36 termijnen". Indien je kiest voor betaling in 36 termijnen dan krijg je elke maand (of indien gewenst elke 3 maanden) een factuur voor een deel van de eenmalige kosten.

Zijn de prijzen inclusief domeinnaam en mailboxen?

Nee, het maandbedrag van € 30,20 is bedoeld voor de hosting, een SSL-certificaat en licentiekosten ( realtime monitoring en updates ). De domeinnaam en mailboxen zijn niet inbegrepen. We leveren al domeinnamen vanaf € 1,50 per maand en mailboxen vanaf € 4,50 per mailbox per maand.

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

De genoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Veelgestelde vragen over ons maatwerk
Maken jullie ook websites op maat?

Bij TemplateFabriek maken wij websites op basis van standaard website structuren die wij templates noemen. De TemplateFabriek is echter een handelsnaam van Internetbureau Websteen. Bij Websteen ontwikkelen wij websites op maat. Kijk voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen op www.websteen.nl.

Kunnen jullie ook maatwerk toepassen in een standaard site?

Jazeker, op verzoek ontwikkelen wij ook maatwerk functionaliteiten die heel specifiek voor jouw bedrijf ingezet kunnen worden. Dit gaat uiteraard op basis van overleg en een offerte voor de aanvullende kosten. Zo kunnen we jouw website naadloos aan laten sluiten op je wensen en behoeften. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Kunnen formulieren aangepast worden naar mijn wensen?

Ja, dat kan zeker! We kunnen de formulieren eenvoudig voor je aanpassen. Zo weet je zeker dat de formulieren op jouw website aansluiten bij de informatie die jij wilt verzamelen.

Veelgestelde vragen over Optimalisatie
Wat doen jullie om goed gevonden te worden?

Om goed gevonden te kunnen worden is het van belang dat je website goed gevuld is met de juiste content. Afhankelijk van je wensen en je budget kunnen wij dit eventueel voor je doen. In de basis is de website technisch in orde. Daarnaast melden wij je website altijd aan bij Google zodat deze de website snel zal indexeren.

 

Bieden jullie ook online marketing aan?

Jazeker, dit doen we vanuit ons andere bedrijf Websteen B.V.. Hier maken we effectieve online marketing campagnes.

Wordt de site standaard opgeleverd met Google Analytics?

Ja, wij regelen voor alle klanten Google Analytics in. Graag ontvangen wij wel het Google Account om te kunnen inloggen of om jullie beheerder te maken.

Waar moet ik op letten bij het schrijven van de juiste teksten voor je website?

Een goede tekst schrijven voor je eigen website is vaak een lastige taak. Je verhaal moet helder zijn en passen bij de identiteit van je bedrijf en bij je doelgroep. Let bij het schrijven goed op de juiste headers en zorg ervoor dat je de juiste zoekwoorden verwerkt in je tekst.