Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak

Jouw website toegankelijk

Digitaal toegankelijke website laten maken?

Wij leveren websites met het Waarmerk Drempelvrij met 2 sterren volgens de internationale toegankelijkheidsrichtlijnen WCAG 2.1 niveau AA. Dit betekent dat de techniek van de website gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking.

Wat zijn de kosten?

Wij zorgen met onze ervaring met techniek voor een digitaal toegankelijke website.

De voordelen

Daarom digitale toegankelijkheid

Groei door inclusiviteit

Digitale toegankelijkheid zorgt ervoor dat mensen met verschillende beperkingen kunnen deelnemen aan de digitale wereld. Door een inclusieve benadering te hanteren spreek je een breder publiek aan én vergroot je de kans op zakelijk succes.

Juridische naleving

De European Accessibility Act 2025 bestaat uit algemene toegankelijkheidswetten die gelden voor alle lidstaten uit de Europese Unie per 2025. In Nederland geldt momenteel alleen een wettelijke verplichting voor (semi) overheidsinstellingen.

Beter vindbaar

Digitale toegankelijkheid is belangrijk voor je vindbaarheid, omdat het ervoor zorgt dat je website en inhoud toegankelijk zijn voor alle gebruikers, inclusief mensen met beperkingen, waardoor je een breder publiek kunt bereiken en je SEO-ranking kunt verbeteren.

Jouw toegankelijke website bij ons laten maken?

Maak een afspraak
Wij zorgen met onze ervaring met techniek voor een digitaal toegankelijke website.

Onze oplossing

Digitaal toegankelijke website via TemplateFabriek

Jij wilt een digitaal toegankelijke website, omdat jij ook de vele voordelen hiervan ziet of omdat je voor de (semi)overheid werkt.

Wij hebben de oplossing voor jou met onze standaard website, waarvoor we het drempelvrij certificaat gehaald hebben via onze partner Cardan Technobility. De techniek is getest aan onze kant, alleen de content op jouw website hoeft nog getest te worden. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij jou helpen om een digitaal toegankelijke website te ontwikkelen!

WCAG 2.1 AA

Drempelvrij certificaat

Wij hebben bij TemplateFabriek een standaard website ontwikkeld welke voldoet aan de WCAG 2.1 niveau AA richtlijn. Dit is uitvoerig getest en goedgekeurd door Cardan Technobility waardoor wij als één van de weinige websitebouwers in Nederland het Drempelvrij.nl certificaat hebben mogen ontvangen.

Met onze oplossing voldoet onze standaard website aan de European Accessibility Act 2025, zodat we online ervaringen kunnen creëren die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht iemands beperkingen. Of het nu gaat om visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperkingen, wij streven ernaar om gelijke toegang tot informatie en functionaliteit te bieden aan alle gebruikers van onze klanten en partners. 

Ons Drempelvrij certificaat hebben wij uitvoerig getest
Bij TemplateFabriek nemen we digitale toegankelijkheid zeer serieus.

Een team van ervaren professionals

Onze toewijding aan digitale toegankelijkheid

Bij TemplateFabriek nemen we digitale toegankelijkheid zeer serieus. We implementeren best practices en volgen internationale toegankelijkheidsrichtlijnen, zoals de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars is op de hoogte van de nieuwste technieken en tools om toegankelijkheid te waarborgen.

Digitale toegankelijkheid bevorderen

Waar wordt op gelet bij een inspectie?

Toegankelijk ontwerp

We zorgen voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te navigeren is. We gebruiken contrastrijke kleuren, duidelijke typografie en gemakkelijk te begrijpen pictogrammen.

Alternatieve tekst

We voorzien afbeeldingen van relevante alternatieve tekst, zodat gebruikers met een visuele beperking begrijpen wat er op de afbeelding wordt weergegeven.

Toetsenbordnavigatie

We zorgen ervoor dat alle functionaliteit en interactieve elementen van onze website ook via het toetsenbord kunnen worden bediend, zodat gebruikers met motorische beperkingen gemakkelijk toegang hebben.

Zij gingen je voor!

Uit het portfolio

Wat zijn de kosten?

Wat kost een digitaal toegankelijke website?

Op 6 juni 2023 heeft Cardan Technobility de techniek van ons standaard template (zakelijk.tfcms01.nl) geïnspecteerd en goedgekeurd op drempelvrij niveau 2. Dit houdt in dat de techniek voldoet aan de toegankelijkheidseisen van niveau A en AA van WCAG 2.1 van W3C.

Echter moet bij een toegankelijke website ook de content aan de toegankelijkheidseisen voldoen. Een keuring hierop kan ook bij ons aangevraagd worden. 

Eenmalig

Toegankelijke website (techniek)

€ 995,-

Toegankelijk website (content onderzoek) € 1.460,-

Maandelijks

Licentiekosten (toegankelijke website) € 10,-

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over digitale toegankelijkheid.

Maak een afspraak