9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Goedkope websites voor ondernemers?

Wil je een nieuwe website laten maken zonder dat je daar direct de hoofdprijs voor betaalt? TemplateFabriek maakt professionele goedkope websites. Al vanaf €37,90 per maand heb jij al een complete mobielvriendelijke website.

Als starter of MKB'er kan een nieuwe website een flinke hap uit het budget zijn. Zelf aan de slag gaan kan, maar met onvoldoende kennis is dit een hele uitdaging en het resultaat is meestal niet wat je had gehoopt. TemplateFabriek biedt de oplossing voor ondernemers die een professionele, mobielvriendelijke en goed vindbare website willen. Je kunt bij ons een goedkope website laten ontwikkelen vanaf slechts €37,90 per maand en eenmalig €295 om het op te zetten. Binnen enkele dagen is jouw nieuwe website online!

Bekijk onze video

Professioneel design

Professioneel webdesign voor lage tarieven. Dit doen we door gebruik te maken van een aantal vooraf ontworpen website templates. Deze templates zijn reeds ontworpen door ervaren designers. Het basis van de website is dus al ontworpen, dit scheelt enorm in tijd én kosten.

Je hebt uiteraard wel de mogelijkheid om een eigen draai aan de website te geven. Zo zorgen we er voor dat deze volledig aansluit bij de huisstijl, identiteit en wensen voor jouw nieuwe website.

Onze goedkope websites zijn 100% responsive, wat betekent dit?

Responsive is het vermogen om te veranderen of snel aan te passen. Binnen webdesign betekent dit het vermogen van een website zich aan te passen aan de schermresolutie (het formaat van het scherm) die een bezoeker van jouw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm van laptop of computer, een tablet of een mobiele telefoon zijn. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Wanneer je door ons een goedkope website laat bouwen, krijg je een website die 100% responsive is.

Laat een goedkope website maken door de TemplateFabriek

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de TemplateFabriek voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op (telefonisch of via e-mail) voor een afspraak. Of je nu een klein, middel of groot bedrijf bent, bij de TemplateFabriek ben je altijd welkom. We bespreken graag de mogelijkheden!

Hoe werkt het? Direct contact opnemen

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rolf van Essen
Rolf van Essen, Zelfstandig ondernemer
10/10

"Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de TemplateFabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van..."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?