Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak
120 klanten beoordeelden ons met een
9.7/10

Wij hebben ruim ervaring met 

Websites voor onderwijsinstellingen

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het realiseren van een nieuwe website? TemplateFabriek heeft inmiddels al websites mogen bouwen voor verschillende scholen, kinderdagverblijven en instellingen op het gebied van bijles, huiswerkbegeleiding en onderwijsondersteuning.

Ook voor jou gaan we graag aan de slag. Al vanaf eenmalig € 1295,- heb jij al een complete mobielvriendelijke website met een gebruiksvriendelijk CMS.

Websites voor onderwijsinstellingen
Een privacy-proof website laten maken

Een privacy-proof website laten maken

Privacy is ontzettend belangrijk, maar voor scholen en andere onderwijsinstellingen is dit nog net iets belangrijker. Je verwerkt namelijk op meerdere manieren persoonsgegevens van leerlingen, ouders en personeel.

Om de privacy te kunnen blijven waarborgen en te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) begint het allemaal bij een goede, veilige website. Door onze ervaring met het realiseren van websites voor de onderwijsbranche weten wij exact waar een privacy- en AVG proof website aan moet voldoen. We bedenken ook voor jou graag iets passends voor een mooie prijs.

Projecten waar we trots op zijn

Ruim 600 klanten gingen je voor

Projecten waar we trots op zijn Projecten waar we trots op zijn Bekijk meer

Waarom een website door TemplateFabriek laten maken?

De prijzen voor een nieuwe website kunnen hoog oplopen, maar TemplateFabriek houdt de tarieven laag. Dit doen we door te werken met een aantal website templates. Deze templates zijn reeds ontworpen door ervaren designers. Het format voor de website is dus al ontworpen, dit scheelt enorm in tijd én kosten.

Je hebt uiteraard wel de mogelijkheid om een eigen draai aan de website te geven. Zo zorgen we er voor dat deze volledig aansluit bij de huisstijl, identiteit en wensen voor jouw instelling.

Hoe werkt het? Wat kost een website?