9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Websites voor onderwijsinstellingen

Op zoek naar een betrouwbare partij voor het realiseren van een nieuwe website? TemplateFabriek heeft inmiddels al websites mogen bouwen voor verschillende scholen, kinderdagverblijven en instellingen op het gebied van bijles, huiswerkbegeleiding en onderwijsondersteuning. Ook voor jou gaan we graag aan de slag. Al vanaf €37,90 per maand verzorgt TemplateFabriek een complete en responsive website.

Een privacy-proof website laten maken

Privacy is ontzettend belangrijk, maar voor scholen en andere onderwijsinstellingen is dit nog net iets belangrijker. Je verwerkt namelijk op meerdere manieren persoonsgegevens van leerlingen, ouders en personeel.

Om de privacy te kunnen blijven waarborgen en te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) begint het allemaal bij een goede, veilige website. Door onze ervaring met het realiseren van websites voor de onderwijsbranche weten wij exact waar een privacy- en AVG proof website aan moet voldoen. We bedenken ook voor jou graag iets passends voor een mooie prijs.

Bekijk onze video

Waarom een website door TemplateFabriek laten maken?

De prijzen voor een nieuwe website kunnen hoog oplopen, maar TemplateFabriek houdt de tarieven laag. Dit doen we door te werken met een aantal website templates. Deze templates zijn reeds ontworpen door ervaren designers. Het format voor de website is dus al ontworpen, dit scheelt enorm in tijd én kosten.

Je hebt uiteraard wel de mogelijkheid om een eigen draai aan de website te geven. Zo zorgen we er voor dat deze volledig aansluit bij de huisstijl, identiteit en wensen voor jouw instelling.

Deze onderwijsinstellingen gingen je voor:

Een nieuwe website en dan?

Je hebt een nieuwe website, maar potentiële leerlingen of klanten vinden je vaak niet vanzelf. Het is daarom belangrijk om aan de slag te gaan met de vindbaarheid van de website. Dit kan door het schrijven van goede teksten, het adverteren in zoekmachines of met behulp van social media.

Ook daarmee helpen we je graag een handje! Ons marketing team staat klaar om van jouw nieuwe website een succesverhaal te maken.

HOE WERKT HET? DIRECT CONTACT OPNEMEN

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rina Monen
Rina Monen, cb De Kraanvogel (directeur)
10/10

"Een nieuwe website maken voor je school is een enorme klus. Zonder de begeleiding en de , heel geduldige, uitleg van Roy en Rob was het mij niet gelukt. Hoewel er heel duidelijke filmpjes in de handleiding staan werk ik het liefst met iemand naast me. Dan blijft het 'hangen'. Ik heb enorm veel geleerd, kreeg er steeds meer plezier in en ben superblij met het resultaat. Een hele nieuwe kijk op PR. Hoe je mensen door je site kan loodsen via de buttons onder aan de webpagina's... Ik vind het bijna jammer dat de site af is ;)"

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?