9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Website voor zorgpraktijk

Is jouw website aan vervanging toe en zoek je een ervaren en betrouwbare partij die dit kan realiseren? Je bent bij ons in goede handen. We bouwen al sinds 2005 websites van A tot Z.. Inmiddels hebben we ook veel verschillende ondernemingen in de zorgbranche mogen helpen. Van huisartsenpraktijk tot podotherapeut en van tandarts tot orthodontist.

Ook voor jouw zorgpraktijk gaan we graag aan de slag. Al vanaf €37,90 per maand en eenmalig €295 leveren we een complete, snelle en mobielvriendelijke website.

Een privacy-proof website laten maken

Er is veel te doen rondom privacy. Voor zorginstellingen is het extra belangrijk om dit goed op orde te hebben. Praktijken en instellingen verwerken veel persoonlijke en privacygevoelige gegevens van patiënten, cliënten en personeel.

Om de privacy te kunnen blijven waarborgen en te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevens (AVG) is de basis een goede, veilige website. Door onze ruime ervaring met het realiseren van websites voor de zorgbranche weten we exact waar een privacy- en AVG proof website aan moet voldoen.

Voldoet jouw website aan de wet- en regelgeving? Ook voor jou bedenken we graag iets passends voor een mooie prijs.

Bekijk onze video

Waarom een website door TemplateFabriek laten maken?

De bouw van een nieuwe maatwerk website kan behoorlijk in de papieren lopen. TemplateFabriek werkt met een aantal website templates en houd ze de kosten laag. De templates zijn ontworpen door ervaren designers. Omdat het format voor de website in grote lijnen al staat, scheelt het enorm in tijd én kosten.

Uiteraard heb je de vrijheid om een eigen draai aan de website te geven. Zo zorgen we er samen voor dat de website volledig aansluit bij de huisstijl, identiteit en wensen.

Deze zorgpraktijken gingen je voor:

Een nieuwe website en dan?

Je hebt een nieuwe website, maar deze wordt niet zomaar vanzelf gevonden. Door het schrijven van de juiste teksten, het adverteren in zoekmachines en door de inzet van social media kun je ervoor zorgen dat jouw doelgroep je weet te vinden.

Weet je niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Ons online marketing team staat klaar om van jouw nieuwe website en praktijk een succesverhaal te maken!

HOE WERKT HET?  DIRECT CONTACT OPNEMEN

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Anneli
Anneli, T.X. de Jong Tandzorg (personeelsmanager)
10/10

"Super tevreden over onze nieuwe website en de weg ernaartoe. Deze jongens helpen je om een perfecte en goed vindbare website neer te zetten."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?