Wij maken jouw website van A tot Z

maak een afspraak

Wij bouwen websites voor de zorg

• Ruim 600 klanten gingen je voor • Beoordeeld met een 9.6 • Vanaf éénmalig €1295,-

Wij bouwen websites voor de zorg
Wij bouwen websites voor de zorg
121 klanten beoordeelden ons met een
9.7/10

Van huisartsenpraktijk tot podotherapeut

Wij bouwen websites voor de zorg

Is jouw website aan vervanging toe en zoek je een ervaren en betrouwbare partij die dit kan realiseren? Je bent bij ons in goede handen. We bouwen al sinds 2005 websites van A tot Z. Inmiddels hebben we ook veel verschillende ondernemingen in de zorgbranche mogen helpen. Van huisartsenpraktijk tot podotherapeut en van tandarts tot orthodontist.

Ook voor jouw zorgpraktijk gaan we graag aan de slag. Al vanaf eenmalig € 1295,- heb jij al een complete mobielvriendelijke website.

Website voor zorgpraktijk
Een privacy-proof website laten maken

Een privacy-proof website laten maken

Er is veel te doen rondom privacy. Voor zorginstellingen is het extra belangrijk om dit goed op orde te hebben. Praktijken en instellingen verwerken veel persoonlijke en privacygevoelige gegevens van patiënten, cliënten en personeel.

Om de privacy te kunnen blijven waarborgen en te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevens (AVG) is de basis een goede, veilige website. Door onze ruime ervaring met het realiseren van websites voor de zorgbranche weten we exact waar een privacy- en AVG proof website aan moet voldoen.

Voldoet jouw website aan de wet- en regelgeving? Wij bouwen een website die privacy-proof is!

Waarom kiezen voor TemplateFabriek?

De bouw van een nieuwe maatwerk website kan behoorlijk in de papieren lopen. TemplateFabriek werkt met een aantal website templates en houdt zo de kosten laag. De templates zijn ontworpen door ervaren designers en omdat het format voor de website in grote lijnen al staat, scheelt het enorm in tijd én kosten.

Uiteraard heb je de vrijheid om een eigen draai aan de website te geven. Zo zorgen we er samen voor dat de website volledig aansluit bij de huisstijl, identiteit en wensen.

Waarom een website door TemplateFabriek laten maken?
Projecten waar we trots op zijn

Ruim 600 klanten gingen je voor

Projecten waar we trots op zijn Projecten waar we trots op zijn Bekijk meer

Een nieuwe website en dan?

Je hebt een nieuwe website, maar deze wordt niet zomaar vanzelf gevonden. Door het schrijven van de juiste teksten, het adverteren in zoekmachines en door de inzet van social media kun je ervoor zorgen dat jouw doelgroep je weet te vinden.

Weet je niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Ons online marketing team staat klaar om van jouw nieuwe website en praktijk een succesverhaal te maken!

Hoe werkt het? Wat kost een website?