9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Inleiding in Zoekmachine Optimalisatie ( SEO )

In dit hoofdstuk gaan wij u uitleggen hoe u hoge posities in de zoekmachines kan realiseren. 'Of een bepaalde pagina van uw website goed gevonden gaat worden hangt ervan af hoe goed de verschillende onderdelen ervan met elkaar samenwerken'. Dat klinkt misschien nog enigszins vaag maar we zullen ons best doen dit zo helder mogelijk uit te leggen.

De inhoud van uw pagina's

Uw website bestaat uit verschillende pagina's. Deze pagina's kunt u met ons CMS zelf aanmaken en vullen met teksten, afbeeldingen, links en tabellen. Het is de bedoeling dat u alle pagina's gaat optimaliseren met de juiste zoekwoorden. Het is belangrijk dat voor elke pagina een slimme tekst wordt geschreven waar het gekozen zoekwoord met enige regelmaat in terugkomt. Oftewel, de tekst moet de juiste keyword density hebben.

Schrijf uw teksten altijd voor de bezoeker!

Het is wel belangrijk dat de tekst die u schrijft prettig leest. Een goede webtekst bevat niet alleen de juiste zoekwoorden, maar moet een bezoeker ook overtuigen. Lees meer over het schrijven van goede webteksten.

Samenwerking tussen inhoud & aanvullende informatie...

De inhoud van uw pagina vormt de basis voor zoekmachine optimalisatie. Nu komt echter ook de samenwerking om de hoek kijken. U moet er nu voor gaan zorgen dat alle aanvullende informatie die u aan de pagina mee kunt geven aansluit bij de inhoud. Hoe meer deze informatie aansluit op de inhoud hoe beter het is. In willekeurige volgorde behandelen wij de volgende onderdelen: de titel van uw pagina , description & keywords, zoekmachine vriendelijke URL's, afbeeldingen toevoegen & links toevoegen.

Meer omzet door online marketing?