9.6 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Hoe werkt het?

Wij maken jouw website in 3 stappen

Wij adviseren en helpen bedrijven met het maken van goede websites en de doeltreffende online marketing middelen. In onze video leggen wij precies uit hoe wij te werk gaan.

Ik wil een gratis adviesgesprekBekijk de video

Laten we kennismaken

Laten we kennismaken

Maak een afspraak, zodat we jouw wensen kunnen bespreken

Je krijgt van ons een gratis adviesgesprek, dat kan bij ons op kantoor of telefonisch. Eén van onze online experts maakt samen met jou een plan van aanpak voor uw nieuwe website. Vervolgens maken we een keuze voor de meest geschikte website basis voor jouw bedrijf.

Wij maken jouw website

Wij maken jouw website

Onze webbouwers gaan aan de slag met jouw website

Wij ontvangen jouw logo, enkele foto’s en de teksten ( in overleg ). Onze webdesigners verwerken vervolgens jouw wensen en huisstijl in de website. Tot slot laten we je de ontwikkelde website zien en krijg je van ons een CMS Training zodat je jouw website in de toekomst zelf bij kan houden.

De website mag online

De website mag online

Alles naar wens? Dan zetten wij jouw website online

Wij regelen jouw e-mailadressen zodat je vanuit jouw bedrijfsnaam kunt e-mailen. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij Google. Als alles naar wens is zetten wij jouw mobielvriendelijke website online.

Veelgestelde vragen over onze werkwijze

Ik wil snel online, kan dat?

Snel online kan zeker. In sommige uitzonderlijke gevallen kunnen we met 1 werkdag al een site online hebben. Doorgaans hanteren we in goed en redelijk overleg echter vaak een doorlooptijd van 1 tot 2 weken. 

Ik wil geen abonnement, kan ik gewoon eenmalig betalen?

De prijzen op de website zijn gebaseerd op een abonnementsstructuur. Uiteraard is het ook mogelijk om een website af te nemen tegen een eenmalig bedrag. De eenmalige kosten van € 295,- excl. BTW worden dan verhoogd met € 1000,- excl. BTW en de maandelijkse kosten worden dan verlaagd met € 20,- excl. BTW.

Moet ik zelf teksten en foto's aanleveren?

Bij onze prijsstelling gaan wij er inderdaad vanuit dat je zelf de teksten en beelden aanlevert. Wel krijg je een gedegen instructie van 1 van onze online experts. Indien gewenst kunnen wij echter ook zorgen voor het schrijven van teksten, fotografie en/of stockfotografie.

Zijn de prijzen inclusief domeinnaam en hosting?

Ja, het maandbedrag is inclusief kosten voor een .nl of een .com domeinnaam en hosting.

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

De genoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Wat is de minimale contractduur?

Al onze producten zijn per maand opzegbaar en worden per drie maanden vooruit gefactureerd.

Maken jullie ook websites op maat?

Bij TemplateFabriek maken wij websites op basis van standaard website structuren die wij templates noemen. De TemplateFabriek is echter een handelsnaam van Internetbureau Websteen. Bij Websteen ontwikkelen wij websites op maat. Kijk voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen op www.websteen.nl.

Een nieuwe website vanaf eenmalig € 295,-