9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Klantbeoordelingen van TemplateFabriek

78 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen

9.7/10
Schrijf zelf een beoordeling
Julian Hendriks
Julian Hendriks - TopClass Chauffeursdiensten (eigenaar) op 6 augustus 2019
10/10

Dit is mijn tweede website die ik bij Websteen, via Templatefabriek heb laten maken. Werkelijk top. Je merkt vanaf het eerste oriëntatie gesprek de enorme kennis van de mannen. Welke vraag je ook hebt, ze reageren dezelfde dag nog. Het design van de website wordt naar je eigen huisstijl gemaakt.
Al met al, een zeer tevreden klant en ik kan Websteen zeker aanraden.

Jacqueline Lutt-Brust
Jacqueline Lutt-Brust - Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER (relatietherapeut) op 6 augustus 2019
10/10

Erg tevreden over het eindresultaat, de website ziet er prachtig uit.
Complimenten !
Zeer prettige samenwerking, uitstekende communicatie !

Jennifer van Leuveren
Jennifer van Leuveren - Stichting Prisma Almere (stafmedewerker marketing & communicatie) op 6 juni 2019
9/10

Erg tevreden over het eindresultaat van onze website www.prisma-almere.nl. Ook zeer tevreden over de fijne en vlotte samenwerking.

Paula
Paula - De Verwondering op 4 juni 2019
10/10

Het is een prachtige website geworden! Websteen realiseert dit in korte tijd, op een prettige en professionele manier.

Kim
Kim - Huisartsenpraktijk Zonneoord (praktijkmanager) op 29 mei 2019
9/10

Een prettige en vlotte samenwerking met een mooie website als resultaat. De site is eenvoudig zelf aan te passen qua content etc.

Joyce Vermeulen
Joyce Vermeulen - Bofix Bevestigingsmaterialen (kantoor/magazijnmedewerker) op 27 mei 2019
9/10

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Rob van der Pas heeft ons goed uitgelegd hoe alles werkt, hij was goed bereikbaar en reageerde vlot op onze vragen.
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en raden het dan ook aan om naar Websteen te gaan om een mooie professionele website te laten maken.

Pieter Saarberg
Pieter Saarberg - Kantin alles voor uw kantoor (eigenaar) op 11 maart 2019
10/10

Na 2.5 jaar wilde ik een nieuwe professionele uitstraling van mijn website. Ik kwam bij Websteen terecht nadat ik jaren geleden Websteen heb geholpen met de inrichting van hun nieuwe bedrijfspand. Wij hebben van Roy zeer begrijpelijke (door niet te lange sessies) professionele uitleg gekregen, wat geresulteerd heeft in een zeer mooie website. Nogmaals hartelijk dank voor alles.

Maarten Bus
Maarten Bus - Lampenkappen Studio Eemnes (zelfstandig ondernemer) op 11 maart 2019
10/10

Websteen was al een opdrachtgever van ons. Roy ging destijds voor een nieuwe inrichting in zijn nieuwe bedrijfspand in Huizen. Enkele frisgroene lampenkappen konden daarbij niet ontbreken.
Nu wat jaartjes verder waren wij toe aan een nieuwe website, en Roy met zijn team van professionals heeft mij fantastisch geholpen. Een handig bij te houden site, en een betrouwbare organisatie op de achtergrond. Top en een aanbeveling voor iedereen.

Marco Fokker
Marco Fokker - Zinkatelier (eigenaar) op 25 januari 2019
10/10

Ik heb in mijn omgeving wat adviezen gevraagd over een nieuw te bouwen website. Na verschillende adviezen van vooral ondernemers ben ik eens gaan oriënteren in de mogelijkheden. Door de goede referenties van een vriend van mij ben ik in gesprek gekomen met Roy Jongerden van Websteen in Blaricum. Na een eerste telefonisch gesprek heeft Roy geluisterd naar onze wensen en zou hij graag eens kijken bij ons bedrijf om wat meer duidelijkheid te krijgen over onze diensten. Een ontspannen gesprek volgde. Vooral omdat Roy onze bedrijfsstructuur en interesses ter harte heeft genomen. Daaropvolgend hebben wij een advies en visie ontvangen. Dat sprak ons erg aan. Inmiddels is onze website online en we zijn zeer tevreden!! Thx Websteen!!

Amando Kuiper
Amando Kuiper - HouseHunting (eigenaar) op 21 januari 2019
10/10

Met Roy super contact gehad, duidelijkheid, snelheid en afspraken nakomen elke keer weer. In de ontwikkeling is uitgebreid met ons meegedacht en zijn veranderingen snel doorgevoerd. Top, we komen de volgende keer zeker weer terug.

Martin Eenschoten
Martin Eenschoten - Connexy (directeur) op 18 januari 2019
10/10

Ben top geholpen en ondersteund door de mensen van Websteen. Afspraak is afspraak en ze doen wat ze zeggen! Bedankt Roy Jongerden voor de mooie website!!

Arno Lugthart
Arno Lugthart - Lugthart Mediation, Coaching En Advies (eigenaar) op 16 januari 2019
9/10

Samenwerken met de Templatefabriek gaat erg soepel. De mensen helpen je graag en leggen dingen goed uit zodat je zelf ook goed uit de voeten kunt met je website. Het was niet de eerste keer dat we samenwerkten en ik kan het iedereen aanraden.

Rubin Vos
Rubin Vos - OutVit Sports (eigenaar) op 7 januari 2019
9/10

Websteen is op mij overgekomen als een professionele, klantgerichte en leuke organisatie. Het kennismakingsgesprek was direct gericht op mijn onderneming, mijn wensen en mijn doelstellingen. De vervolgstappen waren duidelijk, efficiënt en doelgericht. Het resultaat een website waar OutVit Sports trots op is en mee door kan naar de volgende stap. Websteen kan ik iedereen aanraden.

Aletta Renken
Aletta Renken - AR Mediation (eigenaar) op 16 oktober 2018
9/10

Na een plezierig intakegesprek heeft Roy naar volle tevredenheid een website voor AR Mediation gebouwd. De samenwerking was heel plezierig, korte lijnen, duidelijke communicatie en voldoende ruimte om eigen ideeën in te brengen. Een absolute aanrader!

Bettina Gelderland
Bettina Gelderland - Tekstbureau OmniBee (eigenaar) op 17 september 2018
10/10

Supertrots op mijn nieuwe website. Hij is snel, overzichtelijk en ziet er strak uit. Bovendien is hij ook heel makkelijk te beheren. Verder ben ik ook erg onder de indruk van de inzet en daadkracht van Roy en zijn team. Elke mailtje of telefoontje werd meteen opgepakt. Echt topservice!

Willemijn
Willemijn - VitroScan (managing director) op 16 juli 2018
10/10

Als jong bedrijf is het prettig dat er een eenvoudige, snelle oplossing is om een website met professionele uitstraling op te zetten die je zelf makkelijk kan bijhouden. De begeleiding door Roy is adequaat, direct en maakt dat de website op alle gewenste fronten goed presteert.

Bas De Bruin
Bas De Bruin - RoHeBa zonwering/meubelstoffering (eigenaar) op 14 mei 2018
10/10

Wij zijn zeer tevreden met onze site en vooral de begeleiding en service was zeer prettig. Wij zijn heel blij dat wij de stap hebben genomen om naar TemplateFabriek te gaan. Heel goed mannen ga vooral zo door.

Met vriendelijke groet,
Bas en Heleen De Bruin

Jan Pieter Geersing
Jan Pieter Geersing - JPGeersing (sounddesigner componist) op 28 maart 2018
10/10

Diep onder de indruk van de kennis en hulp die ik kreeg voor het bouwen van de nieuwe site. Het ziet er nu allemaal zoveel beter uit, zowel op desktop als mobiel. En met het CMS kan een kind de was doen. Dank en complimenten aan het hele team!

Rolf van Essen
Rolf van Essen - Vi Automotive B.V. (eigenaar) op 29 januari 2018
10/10

Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de Templatefabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van...

Sip Koole
Sip Koole - Spijkman (directeur) op 28 januari 2018
9/10

Wat zijn we trots op het mooie resultaat! Mede door jullie rustige, nuchtere, en beetje sturende hand hebben we de deadlines gerealiseerd en hebben we nu een website die erg gemakkelijk te bedienen is. Betrouwbaar, duidelijk, logisch en mooi. Bedankt!

Simone
Simone - Face 2 Face (eigenaar) op 21 januari 2018
9/10

Heel blij met de nieuwe website! Binnen enkele dagen een compleet nieuwe look! Alles overgezet door het Websteen team, echt top service! Nu weer simpel zelf bij te houden door de gebruiksvriendelijke CMS!

Peter Bouwman
Peter Bouwman - Resonant trainen in communiceren (algemeen directeur) op 3 oktober 2017
10/10

Een moderne snelle interactieve website. Dat is wat Resonant wilde. En niet alleen de website voldoet aan die criteria. Het proces daar naartoe was ook snel, interactief en leuk! In no-time en op deskundige wijze hebben we een website waar we trots op zijn. Dankzij de Templatefabriek. Die typeer ik als snel, onafhankelijk, kritisch, helder en congruent. Ze leveren wat ze beloven.

Harm Rutgers
Harm Rutgers - Wanders Steigerverhuur en Montage op 27 september 2017
10/10

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe site en verwachten daarmee onze doelstellingen positief te kunnen bijstellen. Hadden we veel eerder moeten doen. Overzichtelijk, professioneel, zakelijk, strak, snel en op elk scherm passend. Wij zijn blij met onze keus op templatefabriek.

Danny Smink
Danny Smink - DaMi Smartware op 16 augustus 2017
9/10

Slagvaardig, klantvriendelijke en vakkundig! Dankzij de prettige samenwerking hebben wij nu een mooie website. Daarnaast prima adviezen en........afspraak = afspraak.
De site is zelf prima en simpel te beheren, wij zijn erg blij met de gemaakte keuze!

Arienne Heuker of Hoek
Arienne Heuker of Hoek - Gooischedoodles op 15 augustus 2017
10/10

Heel blij met mijn nieuwe website! Wat ik uniek vond was dat er altijd iemand direct klaar stond om vragen te beantwoorden of op een andere manier te helpen. Top mannen! Dank daarvoor.

Dolf van Stijgeren
Dolf van Stijgeren - Van Stijgeren Bruidsfotografie op 21 juli 2017
9/10

Toen ik besloot om mijn site www.vanstijgeren.nl naar een hoger plan te brengen, kwam ik toevallig in contact met TemplateFabriek. Iets beters had mij niet kunnen overkomen en het is fantastisch als mensen pro-actief met je meedenken i.p.v. "ja, wit kan ook". Inmiddels is mijn site online en ik ben er super trots op.
Kortom: hele goede samenwerking en een prachtige site!!

Daphne Jaarsma
Daphne Jaarsma - Bootverhuur Huizen (manager) op 10 juni 2017
10/10

Weer een prachtige website online! Wij zijn ontzettend blij met de uitstekende service en ondersteuning die we krijgen, wij hopen dan ook nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van dit bedrijf!

Daphne
Daphne - Waxsalon Smooth! & Smoothies (waxspecialiste/ eigenaresse) op 9 juni 2017
10/10

Onwijs blij met mijn nieuwe website. De e-mails die ik verstuur aan websteen worden snel beantwoord en ook telefonisch is dit bedrijf goed bereikbaar. Dank jullie wel voor jullie fijne vriendelijke en snelle service!

Anneli
Anneli - T.X. de Jong Tandzorg (personeelsmanager) op 18 mei 2017
10/10

Super tevreden over onze nieuwe website en de weg ernaartoe. Deze jongens helpen je om een perfecte en goed vindbare website neer te zetten.

André Wols
André Wols - Arissentechniek BV op 1 mei 2017
10/10

Een uitstekende samenwerking met de mannen van Websteen!
Gedurende het traject, van eerste gesprek tot en met de oplevering, uitstekende ondersteuning gekregen, goed advies en uiteraard een mooie, nieuwe website als resultaat.

Ina Niks
Ina Niks - NIKS & Partners (mede-eigenaar) op 11 april 2017
10/10

Wij hebben een prachtige nieuwe site dankzij de professionele, snelle en positieve samenwerking met Websteen en de Templatefabriek. Een geweldige oplossing voor het eenvoudig samenstellen van een website. Een aanrader voor iedereen!

Marnix van Rijn
Marnix van Rijn - Camping Marina Eemhof BV (mede-eigenaar) op 15 maart 2017
10/10

Het is een feest om met dit professionele bedrijf te mogen werken. Alles goed geregeld, een fijn systeem ook voor dummies en niet duur. Wij zijn zeer te spreken over De Templatefabriek en raden hen ook zeker bij relaties aan!

Klaas Moolenaar
Klaas Moolenaar - Stichting Huizer Botters (ict verantwoordelijke en webbeheerder) op 9 maart 2017
10/10

Websteen heeft voor ons een hele mooie en functioneel zeer goede website neergezet. Met prima suggesties, adviezen en opleiding wisten ze ons te sturen naar een 'state of the art' website.
De afhandeling van vragen en aanpassingen verliep snel en ter zake kundig.
Deze mannen is niets te veel; ze zijn betrokken, geduldig, snel en komen afspraken na.
Het CMS stelt ons in staat om de inhoud eenvoudig te beheren en actueel te blijven.
De website is door iedereen zeer goed ontvangen, dus: complimenten aan de mannen van Websteen !

Helen Vlietman
Helen Vlietman - Helenvlietman.nl (zzp'er) op 3 maart 2017
10/10

Vanaf het eerste contact tot ruim na het live gaan van mijn website ben ik erg tevreden over het verloop.
Er wordt heel goed met je mee gedacht over zaken die nuttig zijn of beter achterwege kunnen blijven. Ook de lay-out is zo van deze tijd. Kortom ik ben superblij met mijn nieuwe website. Snel en modern. Echt van deze tijd.

Ton Wiedenhoff
Ton Wiedenhoff - Wiedenhoff Consultancy (eigenaar) op 18 januari 2017
10/10

Zeer goede inventarisatie van de wensen; persoonlijk; creatief; meedenkend met efficiënte werkwijze. Perfecte transparante oplossing geboden; goede prijs-kwaliteit verhouding. Een verademing in de wereld van oppervlakkige , ondoorzichtige "website bouwers".

Mirka Hottenga
Mirka Hottenga - DEP-Almere (eigenaar) op 17 januari 2017
10/10

Klantvriendelijk, snel, transparant wat prijs en afspraken betreft. Het resultaat is heel mooi en precies wat we wilden!

Edwin Mokkenstorm
Edwin Mokkenstorm - Blingking (directeur) op 22 december 2016
10/10

Wat een mega goed bedrijf en een waanzinnig team, die betrokken en vooral vakkundig is op elk vlak van online strategie! Roy en Dennis zijn niet zomaar websitebouwers, zij onderscheiden zich in meedenken, zijn innoverend, luisteren naar de wens van de klant, en weten vooral wat belangrijk is voor jou en niet andersom. Kortom ben ik een perfectionist in vele opzichten, dus ik was eerlijk gezegd best een klant met hoge eisen. Maar dit alles heeft geresulteerd in een fantastisch website met goede opbouw, en representatief uiterlijk.

Zoekt u een vooral een goede website dan bent u hier aan het juiste adres!

Geertje Goedhart
Geertje Goedhart - Stichting HemoNED (projectcoördinator) op 20 december 2016
10/10

Heel tevreden! Niet alleen met het eindresultaat, maar de hele dienstverlening. Roy en Dennis zijn erg vriendelijk, denken goed mee en werken snel en accuraat. Kortom, een zeer prettige samenwerking.

Mark
Mark - CV-Service op 11 november 2016
10/10

In samenwerking met Roy, Dennis en team Websteen, hebben we onze nieuwe website gemaakt.
Deze heren zijn erg deskundig en denken out of the box met je mee
De bereikbaarheid van dit bedrijf is ook erg goed, mails en telefoontjes worden snel opgevolgd.
Vragen worden in alle rust uitgelegd en toegelicht.
Een echte aanrader voor elke ondernemer!

Inge Verschuur
Inge Verschuur - Goed uit elkaar gaan (eigenaar) op 26 oktober 2016
9/10

Hoe ik de dienstverlening heb ervaren: snelle respons en realisatie, klantgericht, service en kennis van het vakgebied en Google. Ik zeg aanrader!

H Scheper
H Scheper - LUMC (internist) op 29 september 2016
9/10

Zeer goede begeleiding, vriendelijk, professioneel, transparant over kosten, aan te bevelen!

Richard Zohlandt
Richard Zohlandt - Inview Locatie (directeur) op 23 augustus 2016
9/10

TemplateFabriek weet waar ze het over hebben, ze denken met je mee en adviseren je waar mogelijk. Naast het aanleveren van teksten en foto's hebben wij niets hoeven doen. Resultaat zijn wij erg tevreden over.

Blanche Ackers
Blanche Ackers - Met Blanche (eigenaar) op 21 juli 2016
10/10

Snel, accuraat, duidelijk, ter zake, kundig, plezierig in de omgang, betrokken, meedenkend, houden zich aan afspraken.

Robert Bouwmeester
Robert Bouwmeester - studioBOUWMEESTER (designer) op 20 juli 2016
10/10

De prettige en professionele samenwerking met Roy heeft in korte tijd tot een zeer goed ogende en werkende website geleid. De 'speelruimte' binnen de toegepaste template maakt het mogelijk om tot een zeer 'eigen' website te komen. Met name ook het content management systeem bevalt goed. is zeer gebruikers-vriendelijk. Ik kan dan ook de samenwerking ten zeerste aanbevelen.
robert.

Hans van der Tier
Hans van der Tier - Administratiekantoor De Toekomst (eigenaar) op 12 juni 2016
9/10

TemplateFabriek heeft voor mij een fantastisch mooie website gemaakt. De begeleiding door Roy Jongerden was heel prettig. Er werd meegedacht en er werden voorbeelden gegeven van websites om e.a. te bekijken. De uitleg en werkwijze werden op een prettige manier uitgelegd. Ook de training voor wat betreft onderhoud van de website was erg prettig. Iedereen die nog niet precies weet wat hij wil met zijn website is hier absoluut aan het juiste adres. Je wordt goed voorgelicht en alle voor- en nadelen worden duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk houdt je er een prachtige website aan over. Ik kan iedereen die op zoek is naar een "webbouwer" aanraden contact op te nemen met TemplateFabriek.

Mark van 't Veer
Mark van 't Veer - DetaZorg op 3 juni 2016
10/10

De Templatefabriek van Websteen is echt top! Binnen 1 week had ik een mooie draaiende website met behulp van de inspanning van Roy Jongerden. Ik kon als startende ondernemer bijzonder snel aan de website beginnen. Bij Websteen is klant echt koning! De snelheid waarmee wordt gereageerd, het meedenken met de klant en de bijzonder servicegerichte omgeving zijn voor mij de ingrediënten om het hoogste cijfer te geven. Ik kan Websteen bij iedereen aanbevelen en zal dat dan ook zeker doen! Complimenten!

Richard Clevett
Richard Clevett - Soccerwave.nl (owner) op 24 mei 2016
10/10

Roy and the team @ TemplateFabriek really did a great job at getting my website online very quickly and very professionally. From the moment I connected with them I knew I was in good hands. We had an initial meeting to figure out what I needed, product, target group, budget and initial ideas on the look and feel of the website. With this information Roy advised to use the template system they offer which was a great fit for my budget and type of product. Within a couple of weeks I had another meeting to review the first draft and also get my CMS training. Already I could see that it only needed some content and a few tweaks and it would be good to go. Now the ball was in my court to deliver content, images, videos etc to give the site some body and get it online. Just over a week later Roy and I were discussing some final points and checks before putting the website online. During the whole process Roy and the team @ TemplateFabriek were really supportive and even for a person with basic website knowledge their CMS system is very easy and quick to learn. Great job guys and look forward to working with you again in the future.
Kind regards,
Richard Clevett.

Jan Damen
Jan Damen - DamenGraveert vof (vennoot) op 10 mei 2016
9/10

Om onze bedrijfsactiviteiten beter te kunnen communiceren hebben wij besloten onze bedrijfsnaam te wijzigen. Gelijktijdig met de realisatie van ons nieuwe pand hebben wij aan Roy en Dennis gevraagd dit in een heldere en gebruikersvriendelijke website te vertalen naar beeld en content. Het team van Websteen blinkt uit in inlevingsvermogen, technische kennis en een efficiënte pragmatische aanpak. Met gevoel voor detail en opzoek naar een optimaal eindresultaat. Een dikke 9, zodat er voldoende uitdagingen overblijven. (quote Dennis)

Dianne Prinsen
Dianne Prinsen - Dimensions 4 Life (coach & psychosociaal therapeut) op 1 mei 2016
10/10

Door de goede begeleiding van Roy en zijn team is het ontwikkelen en (dagelijks) gebruik van een website een 'kinderspel'. Dankjewel Roy voor jouw goede uitleg, het meedenken om een goede oplossing te vinden en de duidelijke instructies om zelfstandig het CMS te beheren . Nooit was er iets teveel voor je! Aan iedereen wil ik de aanbeveling geven om met jullie in zee te gaan, want Jullie kernkwaliteiten zijn: eerlijkheid, betrouwbaar en behulpzaamheid.

Ludwig Bruins
Ludwig Bruins - Led com op 30 maart 2016
10/10

Onze ervaring met Templatefabriek is zeer goed. De mensen van Templatefabriek benoemen de zaken zoals ze zijn, maken ze niet onnodig ingewikkeld, zoeken direct naar een oplossing in plaats van excuses. Dit bedrijf bewijst hoe simpel en makkelijk samenwerken kan zijn. De lijnen zijn kort, de antwoorden kort en krachtig. Wij kunnen Templatefabriek, en vooral de mensen daarachter van harte aanbevelen.

Karin Versteegh
Karin Versteegh - Karin Versteegh Fotografie op 16 maart 2016
10/10

Het is bijzonder prettig samenwerken met het team van de TemplateFabriek: ze hebben heel goed naar mijn wensen geluisterd en perfecte oplossingen geboden. Als ik aanvullende wensen heb, is dat altijd in te passen....en razendsnel! Zelf updaten in het CMS is een fluitje van een cent, echt bijzonder gebruiksvriendelijk. De templates die ze bieden zijn eigentijds maar ook heel divers. Kortom, een dikke 10!

Corina Risseeuw
Corina Risseeuw - Colaw (juridisch adviseur) op 20 februari 2016
10/10

Een oprechte 10 voor Roy en de medewerkers van de Templatefabriek. Ik heb nu een prachtige website, terwijl ik daar best wel tegen op heb gezien. In het startgesprek heeft Roy uitgelegd hoe het werkt, wat je zelf kunt en moet regelen en wat hij daarin voor je kan betekenen. Hij heeft alle tijd voor me genomen, veel uitgelegd, vragen beantwoord, met me mee gedacht en goede ideeën naar voren gebracht om het nog mooier en beter te maken. De website draait sinds gistermiddag en heb alleen maar positieve reacties ontvangen: ' helder en zeer professioneel'. Dank jullie wel daar voor!! Ik zal de Templatefabriek bij vrienden en netwerk aanbevelen. Jullie zijn toppers.

Moniek Sombekke
Moniek Sombekke - Wiskunde-huis (eigenaar) op 4 februari 2016
10/10

Een eigen site maken, nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Een stap waar ik tegen opzag, maar met hulp van 'de templatefabriek' uiteindelijk zo gemaakt was.
Na het eerste gesprek had ik al het idee dat me dit ging lukken.
Je krijgt een snelle en praktische cursus om met het CMS te werken. Dan ga je in eigen tempo en tijd de site vullen, op zoek naar foto's en nadenken over de indeling. Je kunt nog veel eigen ideeën kwijt. En als je het even niet meer begrijpt, gewoon bellen of mailen en Roy geeft snel ondersteuning of fixt het zelf even.
Het mooiste van deze opzet is toch wel dat je je eigen site blijft beheren. Je bent niet afhankelijk van de tijd van een sitebouwer, maar brengt gewoon meteen wanneer je dat wil, zelf de aanpassingen aan. Dit houd je actief bezig met je site! Belangrijk!
Roy en collega's, bedankt voor deze mogelijkheden.

Bart Reijn
Bart Reijn - Reijn's boten (eigenaar) op 12 januari 2016
10/10

We waren zoekende, vragende maar wisten totaal niet wat we nu weten!! Het unieke van TemplateFabriek is dat ze persoonlijk langskomen en willen zien wat voor ondernemer je bent, wat je doet en waar je voor staat. Vervolgens zetten ze samen met jouw alles brainstormend op papier en bouwen ze je site opmaat! Er zijn een tal van mogelijkheden beschikbaar maar het mooiste is dat we nu heel eenvoudig de site zelf kunnen updaten en bijhouden! Ben je opzoek? Dan zit je bij TemplateFabriek op het juiste adres.. Nogmaals ontzettend bedankt en ga zo door! Groet Bart Reijn

Anja Berkhout
Anja Berkhout - ProCure Solutions (eigenaar, adviseur) op 10 december 2015
10/10

Ook ik ben bij jullie terecht gekomen via een kennis die positief over jullie service was. Nou daar heeft ze heel goed aan gedaan, om mij naar jullie te verwijzen, want binnen no time werd ik goed geholpen, uitgebreid voorgelicht en natuurlijk het belangrijkste, had ik binnen een paar weken een prachtige, zelf gevulde, website on line staan!
Ik zal jullie zeker aanraden bij bekenden die een website nodig hebben in de toekomst.

Leander Sans
Leander Sans - wildemeersch.com op 3 december 2015
10/10

Proficiat Dennis & team voor de professionele en efficiente realisatie van onze site.

Via positieve referenties zijn we bij jullie terechtgekomen en wij kunnen deze referenties nu ook 100% bevestigen. 10/10 is hier zeker op zijn plaats. Als resultaat hebben wij een site die onze verwachtingen overtreft en die, op de koop toe, eenvoudig te beheren valt.

Als klant met zelf technische kennis van web-development zijn wij onder de indruk van wat jullie realiseren.

Wij kijken er naar uit om in de toekomst met jullie verder samen te werken.

AM Bouma
AM Bouma - Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad (vrijwilliger) op 1 december 2015
10/10

Nederland zit volop in de overgang naar de participatiesamenleving. Dit betekent dat er vaker wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid en eigen regie. Daarnaast wordt solidariteit en onderlinge steun steeds belangrijker.

Het Nijkerks Diaconaal Beraad is een geweldig initiatief waarin de diaconieën van een aantal kerken in Nijkerk en Nijkerkerveen op diverse maatschappelijke terreinen met elkaar samenwerken. De rode lijn in de samenwerking, toen en nu, is het bieden van hulp en ondersteuning aan degenen die het moeilijk hebben. Projecten van het NDB zijn o.a. Schuldhulpmaatje, een Meldpunt voor hulpvragen, kerstpakketten actie, vakantieproject en het noodfonds.

De stichting had behoefte aan een verdere professionaliseringsslag op het gebied van communicatie. De website heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. Op de nieuwe website kunnen instanties, hulpverleners, kerken en inwoners van de gemeente Nijkerk informatie vinden over de projecten en de stichting zelf. Er is veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is Social Media Facebook geïntegreerd.

Het is in één woord fantastisch hoe Roy en zijn team onbaatzuchtig en gul deze website mogelijk hebben gemaakt. In een tijdsgeest waarin alles om geld draait is het bijna onwerkelijk om te ervaren dat je 'iets' krijgt. Dank jullie wel voor de ontvangen hartelijkheid, het meedenken, het beschikbaar stellen, de creativiteit en het oplossingsgericht denken! Complimenten.

Ukediene Schulp
Ukediene Schulp - Schulp Uitvaarten (stervensbegeleider) op 17 november 2015
10/10

Roy Jongerden en zijn collega's hebben hun schouders gezet onder het bouwen van mijn mooie website www.Schulpuitvaarten.nl. Een vertrouwd adres waar deskundige en hulpvaardige professionals werken die niet alleen het nodige en nuttige doen, maar net dat beetje meer waardoor je ze van harte kunt aanbevelen aan derden.

Kortom: een dikke pluim voor deze mannen.

Hartelijke groet, Ukediene Schulp

Rob Viool
Rob Viool - Match Trading (dga) op 19 oktober 2015
9/10

Na een veel te lange periode aangemodderd te hebben met een website bouwer met onbegrijpelijke instructies om te bouwen op zoek gegaan naar een nieuwe website bouwer. Het web afgezocht en toen TemplateFabriek in eerste instantie in het oog door de locatie. Eens gekeken naar de beoordelingen en de reeds bestaande klanten. Veel bekende bedrijven en kennissen van ons. Heen en weer gebeld en alleen maar goede reacties. Contact opgenomen met TemplateFabriek en alles is zeer vlot verlopen. De website is door ons simpel te vullen en te veranderen en als het niet lukt, even een telefoontje en het is of wordt opgelost, dat is wat we zochten.

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert - Smink Kok Lentink (belastingadviseur) op 9 oktober 2015
10/10

"We gaan een nieuwe website maken!"
Deze zin is snel uitgesproken en het idee komt misschien snel in je op, maar dan komt het aan op de uitvoering ervan.

Gelukkig had ik kennisgemaakt met Roy Jongerden van het bedrijf TemplateFabriek en zij bouwen steengoede websites!

Na één telefoontje zaten we enkele uren later met elkaar om de tafel om te brainstormen over het ontwerp en wat wij precies wilden. We zijn zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Niet alleen over het uiteindelijke resultaat www.sminkkok.nl , maar ook op de wijze hoe Roy en zijn collega's te werk zijn gegaan. Vriendelijk, snel en meedenkend om tot een prachtige website te komen.

En weet je wat het leuke is...., we kunnen de website ook zelf eenvoudig aanpassen, aanvullen en wijzigen. Ik kan jullie dan ook allemaal TemplateFabriek van harte aanbevelen!

Chris van der Grinten
Chris van der Grinten - Tekstmeisje (notulist en tekstschrijver) op 6 oktober 2015
9/10

Met angst en beven moest ik eraan geloven: Een nieuwe site. En nog wel eentje die ik zelf moest gaan vullen...Hoe gaat dat dan met al die knoppen, pagina's, sub-menu's, banners, nieuwsitems en linkjes? Krijg ik dat ooit onder de knie?
Dat bleek paniek om niks. De jongens van Templatefabriek leggen alles keurig uit in een persoonlijk college Content Management. Een overzichtelijk systeem waarmee je je eigen winkeltje inricht. En als je vragen hebt? Even bellen of een mailtje en het antwoord ligt er direct.
Dus: Een nieuwe site van Templatefabriek? Gewoon doen! Straks ga je het nog leuk vinden, ;-)

Willem van de Kletersteeg
Willem van de Kletersteeg - KLETERSTEEG producties (producent) op 30 september 2015
9/10

Wat een geweldige service! Persoonlijk contact, volledige begeleiding (ook voor de complete beginner) en een super mooi resultaat. Ze zijn zich heel bewust van alle aspecten van zoekmachine optimalisatie en begeleiden ook hierin. Voor elke vraag kun je terecht en de site gaat pas online als iedereen helemaal tevreden is. Dat het kan voor deze prijs is mij een raadsel! :)

Saskia Vonk
Saskia Vonk - De CommunicatieVonk (eigenaar) op 17 september 2015
10/10

Toen ik enkele jaren geleden voor een klant op zoek was naar een webbouwer, stuitte ik op Roy en Dennis. Het was mij direct duidelijk dat deze jongens wisten waar ze het over hadden. Én - belangrijker nog - dat zij de brug konden slaan tussen techniek en communicatie- / bedrijfsdoelen. Die combinatie is best zeldzaam in de webwereld. Bouwen ze ook nog solide en aantrekkelijke sites voor een uitstekende prijs. Geen gedoe, altijd hulpvaardig en meedenkend. Wat wil je nog meer? Dus sinds vorig jaar ben ik niet alleen de tekstschrijvende partner, maar ook tevreden klant van de Templatefabriek!

Inge Schouten
Inge Schouten - ingeschouten.nl op 16 september 2015
9/10

Templatefabriek heeft een prettige uitstraling en is zeer klantvriendelijk. Tijdens de gesprekken met Roy raakte ik steeds enthousiaster. Het resultaat is een mooie website en gebruiksvriendelijke CMS. Ik heb een template gekozen waarbij de verhouding tussen beeld en tekst goed is. Roy heeft me daarbij uitstekend geholpen en tips gegeven.

Mijn website fungeert als mijn visitekaartje en dan is het belangrijk dat het er goed uitziet. Het zou mooi zijn als er ook opdrachten via de website komen.

Nel Schoehuijs
Nel Schoehuijs - NEL - Next Energy Level op 16 september 2015
10/10

Een goed gebouwde website voor een verbeterde vindbaarheid en klantvriendelijkheid, daar werd het nu eens tijd voor. Roy en Dennis denken mee in het gehele concept. Door hun ruime ervaring kan dit tot verrassende inzichten leiden. Het resultaat is een mooie website die voldoet aan mijn verwachtingen, gebruiksvriendelijk is in het CMS en past bij de uitstraling van mijn bedrijf.

Marja de Jong
Marja de Jong - Bijzondere-Dierenkaarten.nl (schilderes) op 15 september 2015
10/10

Helemaal blanco en vanuit een vrijwilligersfunctie kwam ik in aanraking met Roy en Dennis. Wat hebben die jongens een geduld! Deze persoonlijke, vriendelijke en professionele manier van werken heeft ons ertoe doen besluiten om een eigen website te laten maken. Met hele goede tips en hun behulpzaamheid is Bijzondere-Dierenkaarten.nl tot stand gekomen en daar zijn we heel trots op! Wat ik enorm aan de heren waardeer is dat ze je, na het maken van de website, niet ' in het diepe gooien' maar steeds het contact houden, helpen en netwerken waar het kan. Templatefabriek? Ik kan ze iedereen aanraden!

Lars & Jan Peter Fiering
Lars & Jan Peter Fiering - Fiering Fotografie & Film Producties op 14 september 2015
10/10

Toen wij van Jp Fiering fotografie en Fiering productions 1 bedrijf hebben gemaakt moest er natuurlijk ook een nieuwe website komen.
Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met Roy, waarbij het heel goed klikte hebben wij besloten om onze nieuwe site door Templatefabriek te laten maken.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de perfecte service van Templatefabriek!
De mannen van Templatefabriek denken mee, ondersteunen en zijn altijd bereid te helpen.

www.fieringfotofilm.nl

Andries ter Hennepe
Andries ter Hennepe - Vakantiehuis l'Escala (oprichter/eigenaar) op 10 september 2015
10/10

Toen we op zoek gingen naar een professionele web designer kwamen we snel terecht bij Roy en Dennis. Vanaf het eerste gesprek begrepen ze wat er werd gezocht. Meedenken is in hun DNA gebakken, dus er kwamen snel goede ideeën met de juiste oplossingen. Wat wij fijn vinden van Templatefabriek is de oprechtheid van Roy en Dennis en de transparantie van het bouwproces. Voeg daar de tips voor een goede SEO bij en alle ingrediënten voor een professionele èn vindbare website voor een redelijke prijs zijn aanwezig.

Vakantiehuis-lescala.nl had niet zo'n start kunnen hebben zonder de Templatefabriek!

Met zonnige groet,

Andries ter Hennepe
Oprichter van Vakantiehuis l'Escala

Marie-Anne Berends
Marie-Anne Berends - Les in Mindfulness (mindfulness trainer/mental health coach) op 9 september 2015
9/10

Heel lang in mn eentje zelf zitten klungelen, heel lang tegen "een eigen site maken" aan zitten hikken....en nu zo trots op mn allereerste website. Zonder de jongens van Templatefabriek was me dat echt nooit gelukt. Als ik iets niet wist, of iets lukte niet: steeds was er de bereidheid om mee te denken, problemen op te lossen of nog weer even een uurtje te investeren om dingen uit te leggen. Nooit was iets teveel. Eindeloos geduld met best een lastige klant. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik nu ook zelf met mn website aan de slag kan. Het systeem is zo lekker simpel. Snap nu eigenlijk niet meer waarom ik het eerst niet snapte. Topgasten bij Templatefabriek!

Wil van Domburg
Wil van Domburg - WilTrainingen (trainster) op 9 september 2015
8/10

Ga naar Templatefabriek en je wensen worden snel, adequaat, direct, met passie, aandacht en professionaliteit gemaakt. Zo heb ik de samenwerking ervaren met de broers, Roy en Dennis. De wensen die ik heb aangegeven voor mijn trainingsbureau, zijn helemaal naar wens ingevuld zodat we nu ook via social media te vinden zijn. Kortom: gewoon Top!

Gert Koeslag
Gert Koeslag - KMS Advies (adviseur kwaliteitsmanagement) op 11 mei 2015
10/10

Na 5 jaar ben ik nog steeds zeer tevreden over de dienstverlening van de Templatefabriek. Het vernieuwen van de oude website in twee compleet nieuwe sites ging erg soepel en super snel. Met nog steeds een makkelijke CMS waarmee ik de sites kan onderhouden zoals ik dat wil. Met een goede ondersteuning van Roy Jongerden op het gebied van zoekmachine-optimalisatie kan ik met vertrouwen de toekomst in. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mooie en overzichtelijke websites volgens de nieuwste Google-eisen om gevonden te worden.

Jurjen Groen
Jurjen Groen - Ninus (trainer / coach) op 15 april 2015
10/10

Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe website. Sinds een aantal jaar hele goede ervaringen met de gasten van Templatefabriek, die mijn vorige site op maat hebben gebouwd. Vanwege de uitstekende service en klantgerichtheid, als ook een goede prijs/kwaliteitverhouding kwam ik uiteraard bij hen terug. Een bestaande template werd geadviseerd ipv een website op maat. Een stuk goedkoper en volstaan naar de wensen. Over klantgerichtheid gesproken.... De fantastische update laat mij denken dat ik daadwerkelijk verstand heb van het bouwen van websites! Roy en Dennis, dank voor wederom een geweldige samenwerking!

Ellen Zomer
Ellen Zomer - Zomerperspectief (zorg & welzijn) op 25 maart 2015
10/10

Het is voor mij een bron van inspiratie als mensen -net als ik- vanuit passie, beleving en ondernemerschap aan het werk zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Templatefabriek met de heren Jongerden aan het stuur. Innovatieve en renderende oplossingen op het gebied van een professionele website, een scherpe prijs, CMS zelf kunnen aanpassen en inrichten. Belangrijk, er is altijd feedback bij een eventueel probleem. Dus ...
De Templatefabriek een juiste mix tussen ondernemerschap en sensitiviteit die nodig is om te kunnen balanceren tussen mens en strategie.
En dat is nou precies wat hier gebeurt.

Esther Moolenaar
Esther Moolenaar - Millers Translations & Language Services (owner) op 22 februari 2015
10/10

Na al eerder een prima ervaring met TemplateFabriek te hebben gehad voor de website van echtgenoot, koos ik voor mijn eigen website natuurlijk ook voor Roy Jongerden en zijn team. TemplateFabriek heeft een goede keuze uit verschillende opties en stijlen, dus het was niet moeilijk om hier eentje uit te kiezen. Het omgaan met de eigen CMS omgeving is heel makkelijk op te pikken. De samenwerking met TemplateFabriek verloopt altijd heel prettig, soepel en snel en ze zijn altijd bereid om advies te geven over opbouw van tekst e.d. Als leek heb je soms het idee dat je misschien 10 vragen teveel stelt, maar je wordt altijd weer met evenveel geduld en vriendelijkheid te woord gestaan. Perfect! Esther Moolenaar, Millers Translations & Language Services

Marcel Verhulst
Marcel Verhulst - Maatwerk Bouwadvies (owner) op 19 februari 2015
10/10

Super tevreden met mijn nieuwe website !! De werkwijze met de templates is overzichtelijk en je hebt gelijk een beeld van de structuur waardoor je snel de juiste info kan aanleveren. Voor een scherpe prijs een prima website met een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem zodat iedereen simpel wijzigingen kan doorvoeren qua teksten en foto's.

Henk Ruitenbeek
Henk Ruitenbeek - Hoveniersbedrijf De Vuursche (eigenaar) op 29 januari 2015
10/10

Toen bij ons de plannen groeiden voor het maken van een nieuwe website kwamen we in contact met Roy Jongerden van Templatefabriek. Wij wilden een responsive website met een verzorgde uitstraling. Daarnaast spraken wij de wens uit dat de site goed gebouwd moest zijn voor de zoekmachines en gebruiksvriendelijk. Roy communiceerde helder en had goed door hoe invulling gegeven kon worden aan onze wensen. De tijdslijnen waren kort waardoor wij snel voorzien waren van een compleet nieuwe website. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Jaco den Hollander
Jaco den Hollander - deleadergroep.nl op 14 januari 2015
9/10

Wij hebben een mooie template gekregen voor onze website. Erg overzichtelijk en aantrekkelijk. Maar vooral het CMS erachter is een klein feestje: Zeer gebruiksvriendelijk en met veel mogelijkheden. Als er bepaalde functies niet beschikbaar zijn is het 1 telefoontje en zaken worden geregeld. Erg plezierig. Voorlopig kunnen wij zorgeloos ondernemen op het web.

D. Perin
D. Perin - Missing Piece op 9 januari 2015
8/10

Via Templatefabriek heb ik Roy Jongerden als enthousiast, zeer behulpzaam en ervaren leren kennen.

Een nieuwe website vanaf eenmalig € 295,-