9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Een website laten maken voor jouw bedrijf?

Ben jij een ondernemer en heb je nog geen website naar jouw eigen wensen? De TemplateFabriek is dé webbouwer uit Het Gooi, waar jij voor een lage prijs een website kunt laten maken. Met een kantoor in de Blaricummermeent staat de TemplateFabriek klaar voor iedere ondernemer uit de regio Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes en Almere.

De werkwijze van de TemplateFabriek

Het laten maken van jouw nieuwe website gaat in drie stappen. In een gratis adviesgesprek maken we een plan van aanpak voor jouw bedrijf, waarmee wij aan de slag kunnen. Voor een betaalbare prijs maken we een website in jouw huisstijl en krijg je een CMS training waardoor je de website zelf gemakkelijk kunt aanpassen. De website is altijd responsive zodat hij zich aanpast aan het schermformaat waarop hij getoond wordt. Wanneer jij helemaal tevreden bent, mag de website online en kan hij worden gevonden door zoekmachines als Google.

Bekijk onze video

De centrale ligging van de TemplateFabriek

In 2015 zijn wij verhuisd naar de Blaricummermeent, de nieuwe populaire wijk tussen de A27 en Huizen. De TemplateFabriek heeft genoeg parkeerplekken en ligt naast het knooppunt Eemnes, waar de A1 en de A27 elkaar kruisen. Deze ideale bereikbaarheid zorgt ervoor dat jij als ondernemer weer snel op kunt naar een volgende afspraak. We nodigen je graag uit om ons kantoor te komen bewonderen tijdens een gratis adviesgesprek.

Geïnteresseerd geraakt?

Een website laten maken in Het Gooi is nog nooit zo makkelijk geweest. Vanaf € 34,95 per maand heb je voor jouw bedrijf een website die helemaal voldoet aan je wensen en aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze online experts geven je graag advies.

Hoe werkt het? Direct contact opnemen

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rolf van Essen
Rolf van Essen, Zelfstandig ondernemer
10/10

"Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de TemplateFabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van..."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?