9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Website laten maken in Amsterdam?

TemplateFabriek maakt websites vanuit ons kantoor in Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het bouwen van websites bij jou in de buurt? Wij maken websites vanuit onze vestiging in Amsterdam. TemplateFabriek verzorgt voor jou een complete en responsive website al vanaf € 34,95 per maand.

Je bent net een bedrijf begonnen en wilt deze promoten, niet alleen door het afgeven van een visitekaartje. Wat heb je dan nodig? Dat klopt, een mooie website die de sfeer van jouw bedrijf uitstraalt. Het maakt niet uit wat je met deze website wilt bereiken, van naamsbekendheid tot het binnenhalen van klanten, wij kunnen voor jou altijd iets passends bedenken voor een mooie prijs. 

Bekijk onze video

Waarom een website van TemplateFabriek

TemplateFabriek biedt een oplossing voor beginnende zelfstandige ondernemers of MKB’ers. Vaak lopen de kosten voor een website hoog op, maar TemplateFabriek houdt de kosten laag. Dit dankzij een aantal website templates die vooraf ontworpen zijn. Deze zijn ontworpen door hoogwaardige webdesigners. Het format voor jouw website is dus al ontworpen. Natuurlijk kun jij nog wel je volledige eigen draai aan de website geven, zodat het duidelijk opvalt en uniek is tussen de andere websites en dat deze volledig aansluit bij jouw imago en wensen. 

Deze Amsterdamse ondernemers gingen u voor:

Medarba
Medarba
Takeichi Ramen
Takeichi Ramen
Wanders Steigerverhuur
Wanders Steigerverhuur
Zorgprofz
Zorgprofz

Wel is het belangrijk dat je de content op de website blijft bijwerken. Wanneer je dit niet doet kunnen de verwachtingen van je website behoorlijk tegenvallen. De vindbaarheid van de website gaat achteruit en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Het is de bedoeling dat juist het omgekeerde gebeurt! Ook daarmee helpt de TemplateFabriek je een handje. Met ons marketingteam gevestigd in Amsterdam kunnen wij ook de marketing op ons nemen, waarbij wij je helpen bij het schrijven van teksten, het bijhouden van een aantal social media platvormen, online marketingcampagnes, grafische vormgeving en nog veel meer diensten. Daar hoef jij je dan geen zorgen meer over te maken. 

Hoe werkt het? Direct contact opnemen

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rolf van Essen
Rolf van Essen, Zelfstandig ondernemer
10/10

"Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de TemplateFabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van..."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?