9.6 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Online verkopen met een webshop

Wij bouwen strakke, commerciële, gebruiksvriendelijke webshops, gericht op conversie

Of je een nieuwe webshop begint of je misschien een oude webshop wilt verbeteren, wij kunnen een webshop maken die aan al jouw wensen voldoet. Als officiële Shopify Partner helpt TemplateFabriek je bij het vormgeven, het inrichten en het configureren van je webshop. Jouw shop kan binnen enkele dagen al online staan.

Een gebruiksvriendelijke webshop

De software van Shopify is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de techniek achter jouw webshop. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen in een van de thema’s. Je kunt eenvoudig producten toevoegen, aanpassen en voorraden bijhouden. Klanten betalen veilig online via de meest gebruikte betaalmethoden. Shopify heeft een duidelijke winkelwagen en een heldere checkout.

Contact opnemen Ik wil een gratis adviesgesprek

Laten we kennismaken

Laten we kennismaken

Tijdens een gratis adviesgesprek met een van onze online experts bespreken we jouw wensen en doelen voor de webshop. Samen met jou maken we een plan van aanpak. Vervolgens maken we een keuze voor de meest geschikte template voor de webshop.

Wij maken jouw webshop

Wij maken jouw webshop

De webshop wordt vormgegeven in het gewenste template en in jouw huisstijl. Ben je blij met de vormgeving van je webshop? Dan is het nu tijd om de webshop te gaan vullen. Jij kunt dit uiteraard zelf doen, maar wij helpen graag!

De webshop mag online

De webshop mag online

Is alles helemaal naar wens? Dan gaan we de webshop goed testen! En als je er klaar voor bent, dan zetten we de webshop online. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij Google. Je bent nu klaar om te gaan verkopen. Succes!

Veelgestelde vragen over onze werkwijze

Ik wil snel online, kan dat?

Snel online kan zeker. In sommige uitzonderlijke gevallen kunnen we met 1 werkdag al een webshop online hebben. Doorgaans hanteren we in goed en redelijk overleg echter vaak een doorlooptijd van 1 tot 2 weken. 

Uit welke thema's kan ik kiezen?

Shopify biedt veel verschillende thema's aan. Er zijn thema's voor grote en kleine assortimenten. Thema's voor het bestellen van eten en drinken, het tonen van video's en fotografie en er zijn minimalistische thema's. Voor ieder wat wils.

Bekijk alle Shopify thema's

Moet ik zelf mijn domeinnaam en hosting regelen?

Je kunt zelf een .nl of een .com domeinnaam en hosting regelen.

Ook kunnen wij de domeinnaam en hosting regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wat kost het maken van een webshop?

Maandelijks kost een webshop $ 29 per maand. Deze kosten betaal je aan Shopify.

Daarnaast zijn er ook eenmalige kosten:

  • Eenmalig zijn er kosten voor de set-up, vormgeving en het opleveren van de shop. Deze zijn afhankelijk van jouw wensen voor de webshop. Vooraf zullen wij jouw wensen in kaart brengen en een prijs communiceren.
  • Daarnaast betaal je eenmalige kosten voor het gebruik van een thema van Shopify ( te betalen aan Shopify ). Een thema kost gemiddeld $ 180.
Wat moet ik aanleveren voor het maken van een webshop?

Wij ontvangen graag de huisstijl (zoals logo en kleuren), foto's en enkele teksten om de webshop vorm te geven. Indien gewenst kunnen wij echter ook zorgen voor het maken van een logo, schrijven van teksten, fotografie en/of stockfotografie.

Kan ik zelf mijn webshop vullen?

Je kunt zelf de webshop vullen. Voordat je aan de slag gaat met jouw webshop krijg ne een gedegen instuctie van 1 van onze online experts. Indien gewenst kunnen wij echter ook zorgen voor het vullen van jouw webshop.

Wat is de minimale contractduur?

Je hebt geen contractduur met ons. Wij maken eenmalig de webshop en kunnen altijd nog helpen met ondersteuning. Je betaald maandelijks aan Shopify $ 29. Je kunt maandelijks je Shopify webshop opzeggen.

Maken jullie ook webshops op maat?

Bij TemplateFabriek maken wij als officiële Shopify Partner webshops op met Shopify. Vanuit Shopify zijn er verschillende templates om te gebruiken als basis. TemplateFabriek is echter een handelsnaam van Internetbureau Websteen. Bij Websteen ontwikkelen wij websites en webshops op maat. Kijk voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen op www.websteen.nl.