9.6 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Adverteren op Google?

TemplateFabriek maakt ook Google Ads campagnes

Adverteren met Google Ads

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in Google is één van de meest succesvolle vormen van online adverteren. Google Ads (voorheen Google Adwords) is de advertentie tool van Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Je kunt via deze tool tegen betaling een advertentie plaatsen die getoond wordt boven de natuurlijke zoekresultaten. Daarnaast is het mogelijk om ook in het Google Display Network te adverteren. Dit netwerk bestaat uit een grote verzameling van partner websites van Google waarop jouw advertentie ook zichtbaar kan zijn.

GRATIS adviesgesprek

Wat kost een Google Ads campagne?

Small Light
Advertentiebudget Indicatie per maand € 100,- / € 200,- per maand € 200,- / € 400,- per maand
Onderhoud & optimalisatie Voor optimaal rendement + + +
Rapportage Monitoren van de doelen Per kwartaal per e-mail Maandelijks per e-mail
Prijzen
€ 95,00 per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 395,-
€ 150,- per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 495,-
Gratis adviesgesprek

DISCLAIMER: Prijzen zijn excl. BTW en advertentiebudget.

Targeting op specifieke zoekwoorden

Bij Google Adwords kun je adverteren op jouw specifieke zoekwoorden (bij Google bekend als keywords). Wanneer een gebruiker jouw zoekwoord of zoekwoordcombinatie intypt in Google wordt jouw advertentie getoond. Adverteren in Google biedt jou als adverteerder veel mogelijkheden om je expliciet te richten op je doelgroep. Zo is het mogelijk om geografisch te targetten, maar ook kun je instellen dat je advertentie alleen op specifieke dagen of tijdstippen getoond moet worden. Het voordeel daarvan is dat je veel gerichter publiek naar je website trekt.

Voordelen van adverteren in Google

  • In tegenstelling tot offline adverteren, betaal je pas voor je advertentie wanneer er ook daadwerkelijk op geklikt is (Cost Per Click).
  • Wanneer je Google Ads campagne eenmaal online is, is deze goed te meten waardoor je meer inzicht krijgt op het aantal klikkende bezoekers en het aantal conversies door middel van je betaalde zoekwoorden.
  • Je budget is eenvoudig aan te passen waardoor je nooit onverwachte uitgaven hoeft te doen.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om van tevoren het doel van de campagne helder te hebben. Wil je meer bezoekers naar je website? Moeten mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief of wil je je sales verhogen? Zodra je doel voor ons duidelijk is gaan we aan de slag met een campagnevoorstel waarin we uiteraard rekening houden met jouw wensen en budget. Na het inrichten en implementeren van de campagne monitoren wij deze en sturen tijdig bij zodat je gewenste doel wordt gehaald. Wij houden je op de hoogte in een periodieke rapportage.

GRATIS adviesgesprek

 

Terug naar online marketing

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rolf van Essen
Rolf van Essen, Zelfstandig ondernemer
10/10

"Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de TemplateFabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van..."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?