9.7 / 10
035-52 51 676
Gratis adviesgesprek

Webteksten schrijven

Heldere webteksten geschreven voor jouw doelgroep

Heldere webteksten laten schrijven voor jouw doelgroep bij TemplateFabriekWebteksten schrijven is vaak lastiger dan je denkt. Het liefst wil je een helder verhaal dat past bij de identiteit van je bedrijf, je doelgroep aanspreekt en je boodschap op de juiste manier overbrengt. Onze tekstschrijvers weten als geen ander de juiste toon te raken en de essentie te vatten. Bovendien weten ze een goede balans te vinden tussen het schrijven voor je doelgroep en het subtiel gebruiken van doelgerichte zoekwoorden (SEO).

GRATIS adviesgesprek

Relevante content telt

De meeste bezoekers van je website lezen nooit de gehele tekst, maar scannen de pagina waarop ze terecht komen eerst. Het is dus belangrijk dat de woorden waar de bezoeker naar op zoek is op de opvallende plekken op de pagina staan. Door relevante content op je website te plaatsen, laat je de bezoekers zien dat je weet waar je het over hebt. Deze content kun je uiteraard zelf schrijven, maar wij doen het ook graag voor je. Webteksten laten schrijven door Websteen zorgt voor goede en puntig geschreven teksten die toegankelijk zijn voor je doelgroep. Wij focussen ons bij het schrijven van websteksten op drie doelen:

  • Het geven van informatie over je bedrijf of organisatie.
  • Het vindbaar maken van je website in zoekmachines.
  • Het aansporen om een bepaalde actie te ondernemen.

Doelgroepgerichte webteksten laten schrijven

Bij het schrijven van je teksten houden we natuurlijk altijd rekening met jouw doelgroep en de bijpassende tone-of-voice. De leesbaarheid zal jouw bezoekers overtuigen van je professionaliteit, terwijl de robots van de zoekmachines ondertussen op de hoogte worden gesteld van de relevantie van je tekst. In onze ogen een win-win situatie, waar we graag met jou verder over praten. In een gesprek leren we jouw bedrijf en doelgroep beter kennen zodat we nog beter en gerichter je webteksten kunnen schrijven.

GRATIS adviesgesprek

 

Terug naar online marketing

Daarom TemplateFabriek
  • Hulp van onze online specialisten
  • Wij maken jouw website
  • Geschikt voor elk schermformaat
  • Binnen enkele dagen online
  • Goed vindbaar in Google
  • Geen ingewikkelde contracten
Rolf van Essen
Rolf van Essen, Zelfstandig ondernemer
10/10

"Het verschil tussen webboeren en professionele webbouwers zit hem vooral in het team. Dat blijkt iedere keer als je zaken doet met de TemplateFabriek, Strakke prijzen, heldere communicatie, en altijd eerder klaar dan verwacht. Ik word er blij van..."

Nieuwe website laten maken?

Al meer dan 500 klanten hebben hun website laten maken bij de TemplateFabriek

Gratis adviesgesprek Hoe werkt het?
Meer omzet door online marketing?